Laat het verleden los,
verbind je
met het heden

Op een bepaald moment in ons leven komen we allemaal wel eens obstakels tegen.

Wanneer kan Meerlink jou helpen?

Op een bepaald moment in ons leven komen we allemaal wel eens obstakels tegen. Sommigen overwinnen we, andere lijken onoverkomelijk. Het hoeft dan geen taboe te zijn om hulp te zoeken bij mensen die je willen en kunnen helpen.

Heb je het even moeilijk en weet je niet zo goed hoe je leven weer op de rails te krijgen? Mis je iets of iemand in je leven of ben je iets of iemand kwijtgeraakt en vraag je je af hoe je een gevuld en vervullend leven kan leiden? Is de wereld voor jou overweldigend en je medemens onbegrijpelijk en zou je graag wat handvaten aangereikt krijgen om beter je weg te vinden? Niet meer zo happy in je job maar ben je er nog niet uit wat jou wel voldoening zou geven? Wil je graag verder met je leven, maar spelen gebeurtenissen uit het verleden je nog parten?

 

Kom dan eens praten.

Samen op weg naar een oplossing

De rode draad in elke therapie is dat we samen in dialoog gaan. In een veilig kader luister ik open en onbevooroordeeld naar jouw verhaal en gaan we samen aan de slag, helemaal op maat van jouw individuele noden en voorkeuren. Daarbij focussen we niet zozeer op de problemen die je ervaart maar op de mogelijkheden die er zijn om ze op te lossen.
Je krijgt echter geen kant en klare oplossingen aangereikt maar inzichten in wat echt belangrijk is voor jou.
Vanuit die inzichten kan je je persoonlijke doelen bepalen en nastreven. Het is mijn missie als therapeut om je te helpen je krachten te vinden en je te leren hoe je die kan inzetten om je doelen te bereiken.

 

Dit kan volgens verschillende methodes en op verschillende gebieden. Je kan bij mij terecht voor oplossingsgerichte therapie, EMDR (bij traumaverwerking) en loopbaancoaching.

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen?
Mail of bel me voor een afspraak of kennismakend gesprek op dominique@meerlink.be of 0484/76 23 09

Wie kan er bij
Meerlink terecht?

In het algemeen ben ik er voor volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar en meer specifiek ook voor mensen met ASS (autismespectrum stoornis) en mensen met een mentale of verstandelijke beperking. Ik bied ondersteuning op individueel en relationeel gebied, en aan gezinnen. Ook bedrijven kunnen bij me aankloppen.

Waarvoor kan je bij
Meerlink terecht?

Emotionele problemen zoals stress, faalangst, depressie, onzekerheid of te weinig zelfvertrouwen, burn-out, omgaan met verlies, angst gerelateerde stoornissen,  verslaving en vragen rond zingeving.

Ondersteuning bij psychosociale problematiek in het algemeen en meer specifiek voor problemen gerelateerd aan ASS, ADHD, mentale beperkingen.
Wanneer je ondersteuning zoekt die gelinkt is aan je professioneel leven, kan je bij mij ook terecht voor een loopbaancoaching met de VDAB Loopbaancheques.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Scroll naar boven